Circulus geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een steuntje in de rug op weg naar werk. Dat gebeurt in werkplaatsen en in de wijken. 

Werkplaatsen

Bij Circulus kun je werken in de afvalinzameling, in buitenruimte, en in werkplaatsen. Daar kun je terecht als je een steuntje in de rug nodig hebt op weg naar werk.

We bieden werk in onze Circulus Fietsenwerkplaats, Houtwerkplaats, Techniekfabriek en Textielwerkplaats. Deze vind je in Deventer. In Vaassen vind je bij ons kringloopbedrijf Stilema een elektronicawerkplaats. Ook hebben we een Wasserij (Apeldoorn) en een Keuken (Deventer).

Bij de werkzaamheden in de Fietsenwerkplaats, Houtwerkplaats en Textielwerkplaats en in ons kringloopbedrijf is veel oog voor hergebruik van materialen. 

Wat maakt deze trajecten zo mooi? De kracht van de trajecten schuilt in de samenwerking tussen professionals. De werkbegeleider begeleid je en leert je vaardigheden op de werkvloer. De activeringscoach biedt begeleiding rond je persoonlijke situatie. Samen met de trajectmedewerker vormen zij een sterke driehoek, die zich inzet voor een succesvol verloop van het traject.

In deze video laten we de werkplaatsen zien.

In de wijken

Ook buiten kun je aan de slag. Bijvoorbeeld bij reiniging. Daar zorgen we ervoor dat zwerfvuil en graffiti worden verwijderd en afvalbakken geleegd. Verder hebben we werkplekken in het groenbeheer en onkruidbestrijding.

De Schoon Familie

De Schoon Familie is een community in Deventer waarin leden (inwoners, scholen, verenigingen) samen zorgen voor een leefbare en schone buurt. Iedereen kan lid worden van deze familie en een steentje bijdragen. 

Jongerencentrum 0313 en Buurtacademie

Het Jongerencentrum 0313 biedt activiteiten aan jongeren. De Buurtacademie richt zich op activiteiten voor zeer diverse doelgroepen. Centraal, verbindend en sociaal. 

Meer initiatieven

Zie hiernaast of hieronder welke initiatieven er nog meer zijn. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.