Fietsenwerkplaats Cambio

De Fietsenwerkplaats (Westfalenstraat 5, Deventer) is geopend voor de verkoop van fietsen! Wij zijn blij u te kunnen ontvangen! 

Meer informatie over onze fietsen vindt u op Verhipmijnfiets.nl
Aan de Westfalenstraat 5 vindt u de fietsenwerkplaats van Cambio. Daar kunt u terecht voor een opgeknapte, tweedehands fiets in diverse prijsklassen.

Maar u vindt er ook twee heel bijzondere soorten fietsen: de Recycle, die hier helemaal wordt opgebouwd uit tweedehands en nieuwe onderdelen en de Verhipmijnfiets!; uw eigen fiets, maar helemaal volgens uw wensen gepimpt.

Onder begeleiding van twee ervaren fietsenmakers en een werkbegeleider werken dagelijks ruim twintig monteurs – met een afstand tot de arbeidsmarkt – in de fietsenwerkplaats.
De werkzaamheden variëren van demontagewerk tot eenvoudige reparaties, van het ambachtelijk spaken van een wiel tot het compleet opbouwen van een Recycle of het pimpen van een fiets.
Cambio levert maatwerk voor de monteurs; er wordt gekeken naar wat iemand kan en wil.
Uitdagend werk in een plezierige werkomgeving, de ervaring leert dat dat leidt tot groei van de werknemers.

Recycle

De fiets met een verhaal. Een fiets die wordt opgebouwd uit een gebruikt frame dat wordt gezandstraald en gecoat in een nieuwe kleur. Vervolgens wordt de Recycle met dat frame en nieuwe onderdelen opgebouwd tot een prachtige nieuwe fiets.

BedrijfsRecycle

Cambio maakt ook uw BedrijfsRecycle. In de gewenste kleuren en natuurlijk met het logo van uw bedrijf.

Verhip mijn Fiets!

Cambio maakt van uw oude fiets een nieuw exemplaar!
Nog een prima fiets in de schuur staan, maar eigenlijk kan hij wel een opknapbeurt gebruiken?

Fietsdepot

Cambio beheert het Fietsdepot Deventer. In opdracht van de gemeente Deventer halen medewerkers van Cambio weesfietsen en fout gestalde fietsen op. Voornamelijk in het stationsgebied, in een aantal gevallen ook in andere delen van de gemeente.

Openingstijden

De fietsenwerkplaats is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Meer weten over de mogelijkheden die de Fietsenwerkplaats voor u heeft?
Bel Cambio (0900 9552) of stuur een mail: naar fietsenmakers@cambio.nl

 Verhip mijn fiets 

Op de speciale website van Verhip mijn fiets vindt u meer informatie over de bijzondere fietsen van de Fietsenwerkplaats.

 Fietsdepot Deventer 

Cambio beheert het Fietsdepot Deventer. In opdracht van de gemeente Deventer halen medewerkers van Cambio weesfietsen en fout gestalde fietsen op.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.