0900 9552
 

FanSupport Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft enthousiaste supporters, supporters die heel trots zijn op de Deventer club. Dat is logisch, want Go Ahead Eagles ís een club om trots op te zijn.

Maar soms zijn ze zó enthousiast dat hun gedrag doorslaat en niet ten goede komt aan de club.
FanSupport biedt deze overenthousiaste supporters de kans om te bewijzen dat ze echte supporters zijn. Supporters die de club een warm hart toedragen.

FanCoach

Medewerkers (FanCoaches) van FanSupport leggen contact met de supporters en binden ze op een positieve manier aan de club.
De supporters kunnen bij problemen - ook als die niets met Go Ahead Eagles te maken hebben - een beroep doen op de FanCoaches.
Daarbij kan het gaan om heel praktische zaken, maar ook om problemen van persoonlijke aard.

Kernteam

De FanCoach en coördinator krijgen ondersteuning van de leden van het Kernteam. Het Kernteam bestaat uit sociaal betrokken en ervaren supporters. Op vrijwillige basis staan ook zij de supporters met raad en daad bij.
Samen met de professionals van FanSupport organiseren ze groepsactiviteiten voor de supporters.

Coördinatie

De coördinatie is in handen van een ervaren senior-jongerenwerker. Hij onderhoudt contacten met het Bijzonder Zorg Team, maar is ook vertrouwenspersoon voor supporters die bijvoorbeeld problemen hebben met school, de werkgever of in hun sociale omgeving. Hij kan in dergelijke situaties optreden als bemiddelaar.

Samenwerking

FanSupport werkt samen met Go Ahead Eagles, het Sfeerteam (ADHD)en de Supportersvereniging Go Ahead Eagles.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.