20 december 2021 Corona en onze dienstverlening; houd afstand, dus óók op onze Recyclepleinen

Corona en onze dienstverlening; houd afstand, dus óók op onze Recyclepleinen

Onze diensten en richtlijnen voor bezoekers

Laatste update: 21 december 2021


Kan ik terecht op het Recycleplein?
Onze Recyclepleinen in Apeldoorn, Deventer, Epe/Vaassen, Doesburg, Zutphen en Lochem zijn gewoon open op de normale tijden. Op eerste kerstdag zijn de pleinen gesloten. Kijk bij uw gemeente voor de sluitingstijd op oudjaarsdag. 

Belangrijke regels 

 • We vragen alleen of met maximaal 2 personen naar het Recycleplein te komen. 
 • Houd rekening met mogelijk langere wachttijden. Bij drukte wordt een maximum aantal auto's toegelaten vanwege de corona-maatregelen.  
 • Houd op het Recycleplein minimaal anderhalve meter afstand tot onze medewerkers en andere bezoekers en neem de hygiënemaatregelen in acht.
 • Zoals altijd: kinderen moeten in de auto blijven.
 • Op de Recyclepleinen zijn flyers beschikbaar met informatie en instructies. Lees de flyer hier.

Heeft u gezondheidsklachten, zoals vermeld door het RIVM, dan vragen wij u dringend de Recyclepleinen niet te bezoeken. 

Verkooplocaties en (bewoners-)activiteiten
Verkooplocaties van Circulus-Berkel/Cambio Buurtbeheer (Deventer) zijn tot nader order gesloten en activiteiten zijn stopgezet. Ook ons Kringloopwarenhuis in Vaassen is gesloten. Het gaat om:  

 • Doesburg: Jongerencentrum 0313 is gesloten, de Buurtacademie geopend op afspraak 
 • Deventer:  Geen buurtactiviteiten, verkooplocaties zijn gesloten 
 • Vaassen - Kringloopwarenhuis Stilema. Inname van goederen is wel mogelijk.  

Waar kan ik met bruikbare tweedehands spullen terecht?
Kringloopbedrijven waarmee Circulus-Berkel samenwerkt voor de inname van herbruikbare goederen en elektrische apparaten, nemen ook maatregelen vanwege corona. Kijk voor informatie op de sites van de kringloop in uw gemeente Apeldoorn en VoorstDeventerBrummen, Doesburg, Lochem en Zutphen en Bronckhorst

Waar laat ik Corona-afval?
Bij het restafval:

 • papieren zakdoekjes
 • mondkapjes
 • doordrukverpakking van medicijnen,
 • latex handschoentje

Bij het PMD (verpakkingen van plastic, metaal en drankpakken):

 • lege zeepverpakking
 • lege desinfectieverpakking

Hoe zit het met de feestdagen?
Op feestdagen zoals eerste kerstdag vindt er - als gebruikelijk - geen inzameling plaats. In plaats daarvan gelden er vervangende inzameldagen. U vindt deze inhaaldagen op de digitale afvalkalender en de Afvalvrij-app. Plaats ook op de inhaaldagen uw container vóór 7.30 uur (in gemeente Epe 7.00 uur) aan de weg.

Ook de Recyclepleinen zijn op eerste kerstdag gesloten. Controleer verder altijd openingstijden voor vertrek.

Hoe kom ik met Circulus-Berkel in contact?
Onze klantenservice is bereikbaar, zowel per WhatsApp, via het contactformulier op de website en via ons servicenummer 0900 9552 wanneer het spoed betreft. Kijk op circulus-berkel.nl/contact voor meer informatie. Het is drukker dan normaal, houd daarom rekening met een wachttijd! Ook via online regelen kunt u bijvoorbeeld bestellingen afhandelen. 

Ga terug

Nieuwsberichten Cambio

Deventer Innovatieprijs - meld je aan! Deventer Innovatieprijs - meld je aan! Lees hier verder Corona en onze dienstverlening; houd afstand, dus óók op onze Recyclepleinen Corona en onze dienstverlening; houd afstand, dus óók op onze Recyclepleinen Onze diensten en richtlijnen voor bezoekers Lees hier verder Ger Hondman; onbetaalbare vrijwilliger Ger Hondman; onbetaalbare vrijwilliger Hij werkt al meer dan veertien jaar bij Circulus-Berkel. Ooit begonnen bij Cambio, omdat hij een tegenprestatie moet leveren voor de uitkering die hij van de gemeente Deventer krijgt. Als die verplichting er af gaat, blijft hij. Als vrijwilliger. Want werken met de BuitenRuimte-collega’s biedt hem structuur, stabiliteit en natuurlijk gezelligheid, en dat wil hij nog lang niet missen. Inmiddels heeft Ger Hondman de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar ophouden? Dat zit er wat Ger betreft nog lang niet in! Lees hier verder Einde winterdienst gevierd met warme bal gehakt Einde winterdienst gevierd met warme bal gehakt Qua weer lijkt het er nog niet altijd op, maar officieel is de winter afgelopen. Daarmee is er voor dit seizoen ook een eind gekomen aan de Winterdienst bij Circulus-Berkel en Het Groenbedrijf. Er is door de mensen van de Winterdienst hard gewerkt, reden voor de gemeente Deventer om die noeste werkers te trakteren op een lekkere warme bal gehakt. Lees hier verder Duurzame gele fietsen veroveren Heijmans Duurzame gele fietsen veroveren Heijmans Sinds juli 2017 maken de medewerkers van de Fietsenwerkplaats van Circulus-Berkel elk jaar een aantal gele fietsen. Het zijn bedrijfsfietsen voor Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die in heel Nederland activiteiten in Vastgoed, Bouw & Techniek en Infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Als maker willen zij bijdragen aan het creëren van een gezonde leefomgeving. Het recept dat zij daarbij hanteren is: Verbeteren, Verslimmen en Verduurzamen.  De duurzame fietsen uit Deventer zijn daarop een waardevolle aanvulling. Lees hier verder CambioKeuken kookt voor bewoners Ludgerus CambioKeuken kookt voor bewoners Ludgerus Vijf keer in de week kunnen de bewoners van Woon/zorgcentrum Ludgerus een gezonde, verse maaltijd bestellen bij de overburen van CambioKeuken. De medewerkers van CambioKeuken slagen er in – ook in deze lastige Coronatijden – deze dienstverlening op peil te houden, sterker nog: ze hebben hem zelfs uitgebreid! Lees hier verder
Toon oudere artikelen
Alles onder een dak
09 maart 2020

Alles onder een dak

Afval, grondstoffen, reiniging en groenonderhoud op één centrale plek - Nieuwe locatie officieel geopend - 850 inwoners op de open dag

Japanse duizendknoop in de tuin? Gebruik de grijze container!
26 augustus 2019

Japanse duizendknoop in de tuin? Gebruik de grijze container!

De plant(resten) en/of de grond waarin de Japanse duizendknoop plant heeft gestaan gooit u in de grijze container, of u voert het af naar het Recycleplein. Het afval hoort niet thuis in de groene container of op de composthoop.

Buurtcadeau Oranjefonds voor 0313
18 oktober 2018

Buurtcadeau Oranjefonds voor 0313

Op een warme, zonnige dinsdagmiddag in oktober is het feest bij 0313 Doesburg. Jongerenwerker Pascal Derksen mag een cheque van maar liefst € 3000 in ontvangst nemen als Buurtcadeau van het Oranjefonds. En daar gaan ze heel leuke dingen mee doen!

Schone IJsseloevers; heb jij een goed idee?
08 september 2017

Schone IJsseloevers; heb jij een goed idee?

Heb jij een idee om zwerfafval rondom de IJssel te voorkomen en/of te verwijderen? Meld dat dan aan en win € 5000 om dat idee uit te voeren!

Posters tegen hondenpoep in de Vijfhoek
01 maart 2017

Posters tegen hondenpoep in de Vijfhoek

Hondenpoep; iedereen heeft er een hekel aan. En het mag dan wel verplicht zijn om de poep van je hond op te ruimen, bepaald niet elke hondenbaasje houdt zich daaraan. Leerlingen van Montessorischool De Ontdekking in Deventer kwamen in actie.

Geslaagde opening Techniekfabriek
10 februari 2017

Geslaagde opening Techniekfabriek

De afgelopen maanden is er ingericht, uitgeprobeerd en geëxperimenteerd met het ambachtelijk vervaardigen van mooie, duurzame producten.
Deze middag is het tijd om aan iedereen te laten zien wat de resultaten zijn van al dat harde werken.

Waar u terecht kunt

Openingstijden

Cambio

Westfalenstraat 5
7418dc Deventer

Route berekenen

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.