20 december 2022 Kerstboominzameling gemeente Brummen op 11 januari

Kerstboominzameling gemeente Brummen op 11 januari

Ook in 2023 organiseert de gemeente Brummen een kerstboominzameling en wel op woensdag 11 januari. Elke ingezamelde boom levert 50 eurocent op!

Op woensdag 11 januari 2023, tussen 13.30 en 16.30 uur, kunnen particulieren (kinderen en volwassenen) en verenigingen hun kerstboom weer inleveren. Elke ingezamelde boom levert 50 eurocent op. De kerstboominzameling is niet voor bedrijven bedoeld. Wilt u er zelf voor zorgen dat de pot/staander van de kerstboom af is?

De kerstbomen kunt u op de volgende plaatsen inleveren:

Brummen:

  • gemeentelijk afvaldepot Arnhemsestraat 
  • dierenpark ’t Goor, Troelstralaan

Eerbeek:

  • grasveld hoek Volmolenweg/Poelkampstraat
  • groenstrook Kindcentrum De Sterrenbeek aan Derickxkamp
  • parkeerplaats Eerbeekse Boys aan de Veldkantweg 

De gemeente vraagt u grote partijen aan te bieden bij het gemeentelijk afvaldepot in Brummen of op de locatie bij de Eerbeekse Boys. 

Wegbrengen naar Recycleplein kan ook

U kunt uw kerstboom ook gratis wegbrengen als groenafval naar het Recycleplein aan Aruba 16 in Apeldoorn of de Boggelderenk 3 in Zutphen. Op uw milieupas krijgt u namelijk jaarlijks een saldo waarmee u 250 kilo groenafval (ook snoeiafval, blad en gras) gratis kunt inleveren. Hiervoor gaat u op het Recycleplein over de weegbrug en wordt wat u brengt gewogen. Vergeet niet uw milieupas mee te nemen!

Tip!

Breng meteen een bezoek aan het gratis deel van het Recycleplein en breng kartonnen dozen, hard kunststof (zoals de pot van de kerstboom) en kapotte elektrische apparaten weg. Klik hier voor een overzicht van de gratis en betaalde stromen die u kunt wegbrengen. 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws