30 november 2022 Prijswinnaars winactie bekend

Prijswinnaars winactie bekend

In oktober organiseerde Circulus een winactie rondom pmd scheiden. Meer dan 1.000 mensen losten de puzzel op en stuurden hun oplossing in! Uit de goede inzendingen zijn de prijswinnaars getrokken en de prijzen zijn opgestuurd.

Het antwoord van de prijspuzzel was: ‘Scoor mee met pmd!’. Uit de goede inzendingen zijn 90 prijswinnaars geloot die een prijzenpakket thuisgestuurd krijgen. Het pakket bestaat uit een schoudertas en een ‘bottle vase’ van 100% gerecycled pmd van Superwaste en een set producten van HappySoaps voor een plasticvrije badkamer.

Samen pmd nog beter scheiden

Veel inwoners houden hun plastic verpakkingen, blikjes en drankpakken (samen pmd genoemd) apart en leveren het gescheiden in. Dat is belangrijk, want zo kunnen er nieuwe producten en verpakkingen van worden gemaakt. Kan pmd scheiden beter? Ja. Soms zit er iets in de bak of zak dat er niet in thuishoort. Onze belangrijkste tip: doe alleen verpakkingen bij het pmd en zorg dat de verpakkingen leeg zijn! Meer weten over PMD? Klik hier voor meer informatie.

Iedereen hartelijk dank  voor het meedoen aan de winactie en het scheiden van het pmd!

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws